EBSEN PARYKKER

Ebsen Parykker er en familiedrevet virksomhed og en af landsdelens førende virksomheder inden for hår erstatnings branchen med fuld fokus på parykker og toupeer.

De sidste mange år har vi udelukkende haft fokus på parykker og toupeer. Eigil Ebsen startede i 1961 frisørsalon i Vojens. Inden længe var der mange medarbejdere og flere saloner blev åbnet i de omkring liggende byer.
Nogle år senere fik Annelise Ebsen (gift med Eigil Ebsen) p.g.a. sygdom, brug for paryk. Det var starten.Intet var godt nok! , så der blev lagt mange kræfter i at finde de allerbedste kollektioner og modeller fra Paris, London, Tyskland og USA .
Og nej….parykker dengang var ikke som de heldigvis er i dag – lette og meget naturlige i farver og frisurer.

I dag er frisørsalonerne solgt fra og vi beskæftiger os 100%  med parykker og toupeer.Ebsen Parykker´s salon ligger i Haderslev.
Vi har også afdelingerne i Vejle og Esbjerg . Hos Ebsen Parykker bliver du altid betjent af et professionelt team.

– Vi er ærlige, præcise og har øje for detaljer, samt den grundige personlige rådgivning og vejledning.

Ebsen parykker består af:

linda  eigil helle
Linda Brahms
Frisør og parykspecialist
Eigil Ebsen
Herre og Dame Frisør
Parykmager
 Helle Ebsen
Parykspecialist

Vi glæder os til at byde dig VELKOMMEN !

 

hr-divider

 

Besøg os hos Ebsen Parykker

Det er vigtig for os at tilbyde dig et stort udvalg, da vi ved det har stor betydning,  at du finder den helt rigtige model, som naturligvis bliver klippet og rettet til, så den passer præcis til DIG.

Kom og prøv de mange muligheder. Vi har diskrete og lukkede prøverum og vi afsætter god tid  så vi  sammen i fred og ro kan finde den paryk/toupee der passer perfekt til dig og dine ønsker. Du er velkommen til at besøge os i vores salon i Nørregade 22 A i Haderslev eller på en af vores afdelinger i Stormgade 22, Esbjerg  eller ved Bandagist-Centret Vindinggård centret 9A, Vejle

Vi kommer også gerne i dit hjem, på sygehus, plejehjem eller hospice.

Ring og aftal tid
+45 7452 4908

 

Gem